Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Ξενοδοχείο χωρίς να έχει ολοκληρώσει τις εργασίες κατασκευής του, απέκτησε το ειδικό σήμα λειτουργίας απο τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού.



Είναι πρωτάκουστο....Είναι πρωτοφανές

Πως ένα ξενοδοχείο όντας γιαπί απέκτησε δύο φορές (λόγω αλλαγής ιδιοκτήτη) άδεια λειτουργίας.

Στην περιοχή Τρυπητή Δημοτικό Διαμέρισμα Ν. Ρόδων Νομού Χαλκιδικής, λειτουργούσε από παλιά και μέχρι το έτος 2008 ένα ξενοδοχείο, με την επωνυμία Φίλιππος.
Το ξενοδοχείο αυτό πουλήθηκε το φθινόπωρο του 2008 σε Ρώσο επενδυτή. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό έγινε μέσω offshore εταιρίας η οποία είχε ως έδρα την Κύπρο.
Το ξενοδοχείο κατεδαφίστηκε προκειμένου στη θέση του να ανεγερθεί άλλη πιο σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα. Μέχρι εδώ όλα καλά.

Από εδώ και μετά αρχίζουν τα παράδοξα.

Πριν προχωρήσουν οι εργασίες κατασκευής της νέας μονάδας και ενώ ακόμη το οικοδόμημα ήταν ακόμη γιαπί, το νέο ξενοδοχείο από το Φθινόπωρο του 2009, απέκτησε το ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο ως γνωστό χορηγεί μόνο ο Ε.Ο.Τ .
Μετά από λίγο χρονικό διάστημα το ξενοδοχείο, το οποίο ήταν ακόμη ημιτελές, άλλαξε ιδιοκτήτη και απέκτησε και πάλι νέα ειδική άδεια λειτουργίας με την νέα επωνυμία.
Οι εργασίες ακόμη και σήμερα δεν έχουν ολοκληρωθεί.
Το ξενοδοχείο δεν λειτουργεί και όμως διαθέτει όλες τις άδειες λειτουργίας και τις πιστοποιήσεις που απαιτούνται για τη λειτουργία του.
Τα βασικά ερωτήματα είναι:
Πως απέκτησε το ειδικό σήμα λειτουργίας ;
Ποιος χορήγησε το ειδικό σήμα λειτουργίας;
Μήπως θα πρέπει κ. Υπουργέ του Πολιτισμού και Τουρισμού να διερευνηθεί και να ελεγχθεί σε βάθος αυτή η καραμπινάτη διευκόλυνση, η οποία φωτογραφίζει γρηγορόσημο και για την οποία λέγονται πολλά από πολλούς ανθρώπους της περιοχής;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου